Intensive ugeforløb

Intensive ugeforløb

Et målrettet kursus for dig og din familie

UGEFORLØB PÅ TANKETEKET

For børn med kognitive udfordringer. Og for deres familie.


Hvad er et ugeforløb

Et ugeforløb er et praksisnært kursus. Kurset tager udgangspunkt i hvordan man benytter den medierede læring til at nedbryde de barrierer der står i vejen for at lære. Et ugeforløb på Tanketeket er en mulighed for at få et intensivt forløb, hvor vi arbejder målrettet med at hjælpe barnet med at blive bedre til at udnytte deres potentiale.


Vi udbyder på Tanketeket to typer af ugeforløb.


Ugeforløb for dig der træner dit eget barn

Ugeforløbet er for dig der allerede er i gang, eller påtænker at gå i gang med at træne dit barn i en eller flere af de tilgange vi arbejder med på Tanketeket. Fælles for disse tilgange er at de tager udgangpunkt i at arbejde medierende. At lære at mediere er lidt ligesom at lære et nyt sprog, det tager tid og øvelse at mestre. Ugeforløbet er et individuelt praksisnært kursus i at arbejde medierende med dit barn. Vi tager udgangspunkt i det materiale I allerede er i gang med at træne og lægger spor ud til fremtidig træning. Det meste af forløbet udføres som sidemandsoplæring hvor vi går rent praktisk til værks. Vi tilbyder også en udvidet model af ugeforløbet hvor der lægges timer ind hvor vi taler sammen uden barnet er til stede. I disse timer analyserer vi træningen gennem videoklip og vi taler om det teoretiske grundlag og hvordan man lægger fremtidige træningsplaner.


Ugeforløb for familier

Ugeforløbet er for jer der har en familie med et barn der har brug for et fagligt løft. Et forløb på Tanketeket skal ses som en styrkelse af selve læringsgrundlaget, som barnet skal kunne trække på og bygge videre på, i alle nye læringssammenhænge. På Tanketeket træner vi gennem mediering barnets kognitive færdigheder. Formålet med ugeforløbet er både at træne med barnet og at give jer som familie konkrete værktøjer med hjem, som meningsfuldt og målrettet kan bruges i jeres hverdag.


Et ugeophold indeholder:


  • Et opstartsmøde inden opholdet (oftest som videokonference), hvor vi hører om barnets styrkesider og udfordringer. Her vurderes det også, om vi evt skal indkalde andre fagpersoner (f.eks fysio- eller ergoterapeut). Inden mødet har Tanketeket indhentet og grundigt sat sig ind i relevante oplysninger om barnet.
  • 20 medieringstimer i opholdsugen. Der arbejdes ud fra en medierende tilgang med Feuersteins Instrumental Enrichment samt andre tilgange, som understøtter udvikling gennem egen tænkning.
  • Et afslutningsmøde efter afslutning af forløbet, hvor vi sammen evaluerer ugen, og Tanketeket giver anbefalinger til videre indsatser.


Den udvidede model indeholder en ekstra time om dagen. Herudover er der mange muligheder for individuelle tilpasninger. Kontakt os for yderligere information.


Ugeforløb giver

Mulighed for fordybelse

Intensiv træning

Et boost

Et intensivt fokus på både barnet og familien

Nye idéer

Ro og nærvær

 


Vores kunder siger:


"Er fyldt helt op med nye ideer til træning med vores datter, efter en skøn uge på Tanketeket.


Træningen var varieret og var fyldt med gode ideer, og vores datter elskede at være i centrum, at lære og forstå i mange forskellige modaliteter/metoder.


Det var en stor fornøjelse, og vi fik rigtig mange ideer med hjem til det vi skal arbejde videre med."


Mor til pige på 12"Med värme, humor, lekfullhet och små stunder av insiktsfullt reflekterande har min son fått verktyg och strategier med sig för att kunna lära.

 

Det var otroligt spännande och givande att få vara med när Baukje och Oddrun arbetade med min son. De blev till fantastiska modeller för hur jag som förälder kan lotsa och vägleda mitt barn i sitt lärande i vår vardag.


Jag kan varmt rekommendera Tanketekets intensiv-vecka med ett individuellt utarbetat program!"


Mor til dreng på 10 år