Om os

Om os

KÅLORMEN


Det er kålormen, der er Tanketekets maskot. At det lige blev kålormen, er ikke tilfældigt. Når man ser på en kålorm, er det svært at forestille sig, at den en dag bliver til en sommerfugl. Potentialet er skjult.


Dette potentiale bliver ikke bare udløst af sig selv. Kålormen har en glubende appetit, og den skal nå at spise virkelig meget, før den forpupper sig for at blive sommerfugl. På samme måde skal vi som mennesker også optage masser af næring for at udleve vores potentiale.


I modsætning til kålormen er det dog ikke kun næring til kroppen, vi har brug for, men i ligeså høj grad næring til hjernen. Ligesom med kålormen er det ikke altid det er tydeligt hvad vi med den rette næring faktisk kan udvikle os til.

BAUKJE AVLUND ERTHMANN

Jeg interesserer mig levende for at arbejde med mennesker. Jeg synes, det er fantastisk at få lov til at være vidne til de små eller store milepæle, folk når gennem livet. For at komme tættere på og være en større del af disse oplevelser skiftede jeg fra mit første fag, Etnologi til Pædagoguddannelsen. Undervejs i studiet stødte jeg på Feuersteins teorier og metoder til kognitiv træning, som jeg blev dybt grebet af. Jeg har videreuddannet mig inden for dette, og jeg har arbejdet med at implementere den tænkning på en specialiseret folkeskole, før jeg blev selvstændig, og åbnede Tanketeket.


Udover teorier og metoder, der beskæftiger sig med udvikling, har leg og dramapædagogik også en stor plads i mit hjerte. Med børn forsøger jeg altid at gøre træningen legende og krydre den med historiefortælling.


Tanketeket ligger på min hjemmeadresse. Her har jeg har den smukkeste udsigt over hav og marker. Jeg bor her med min mand, mine to drenge, tre katte og fem høns.


Uddannelser


BA i Etnologi

BA i Pædagogik


Kurser


FIE BASIS 1-3

FIE Standard 1-3

FIE Taktil


CAP


Bright Start


Systematic Concept Teaching


Waldon Approach


FundaMental Tactile Learning


Primitive reflekser


Greenspans Floortime Approach


Brain Power Wellness


Kålormen og Baukje er dem man altid møder på Tanketeket men derudover har vi en mængde skønne samarbejdspartnere vi kan trække på hvis vi har brug for nogen der kan noget andet. Det kan være nogen der er gode til et fag som for eksempel matematik eller dansk. Eller det kan være nogen der er gode til sprogtræning f.eks efter Karlstadsmodellen. Eller det kan være nogen der kan noget fysio- eller ergoterapeutisk. Eller det kan være nogen der kan noget i en mere psykologisk retning, som udredning eller testning.